Notícies tornar

09/10/2019

ALEVÍ BLAU DONA UNA GRATA IMATGE

L'aleví Blau entrenat per Josele, ha gaudit del torneig d'Almoines on ha quedat segon classificat.

Fem un petit resum dels partits i resultats.

En el primer partit contra l'Almoines hem sigut molt superiors, dominant tot al partit en triangulacions, ben colocats i en autoritat, que es manifestaba en el resultat de 0-4 en 25 minuts  de partit. Al segon partit contra el Quart de Poblet ja no estavem tan acertats i fallavem molts pases; arribavem tard a la presió. Destacar com a aspecte possitiu una bona triangulació des del nostre porter fins acabar en gol de Osama.  Guanyant aquest partit ens plantavem en la final contra Gandia CF o Elx Promeses; i finalment ha sigut contra aquestos últims.  L'Elx Promeses ha dominat la primera part per físic e intensitat i ens guanyaven totes les accions i en una errada en l'eixida de baló ens han fet el primer gol. En la segona part hem intentat tocar més el baló pero les errades en la pressió feien que ens feren el tercer. Quant hem reaccionat ja era tard i tant sols hem pogut fer el gol de l'honor.

Al final 3-1. A pesar del resultat els nostres jugadors han fet un torneig genial ,l'enhorabona !!!